23.12.2014 – Haluk Piyes Avrasya Üniversitesi’ndeydi!

Sanatçı Haluk Piyes, Avrasya Üniversitesi, Kadın Sağlıkçılar Eğitim ve Dayanışma Vakfı (KASAV) ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 20 Aralık 2014 tarihinde “Bağımlılıkla Mücadelede Araştırma Merkezi Modeli Geliştirme Çalıştayına katıldı.

Sinema Sanatçısı Haluk Piyes öğrencilerin yoğun ilgisini çekti, salondan büyük alkış aldı. Oynadığı dizi ve filmlerin yanı sıra gönüllü olarak görev yaptığı sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi veren Haluk Piyes, kendi hayat öyküsü üzerinden sevginin ve bunu dillendirmenin büyüsünden bahsetti. Madde ve şiddet bağımlılığına karşı seminerler düzenleyen Yeşilay Gönüllüsü başarılı oyuncu insan onurunu ve saygınlığını temel almanın, gençliği ayrım gözetmeden zararlı alışkanlıklardan korumanın herkesin sorumluluğu olduğunu vurguladı. Haluk Piyes, çocukları korumak için sevgi, ilgi ve bilginin şart olduğunu kendi yaşam öyküsünden örneklerle anlattı.

Çalıştay sonrası öğrencilerle sohbet edip fotoğraf çektiren Haluk Piyes yeni dizisinin fragmanını ilk kez Avrasya Üniversitesi öğrencileriyle paylaştı.