AZİZ ATATÜRK için Anma Töreni

10 KASIM 2014 PAZARTESİ Günü AVRASYA Üniversitesinin her üç yerleşkesinde de Saat:08.30’da AZİZ ATATÜRK için Anma Töreni  üzenlenecektir. Düzenlenecek törene ilişkin esaslar aşağıda belirtilmiştir.

a.       Pelitli Yerleşkesindeki tören Doç.  Dr. Emruhan YALÇIN koordinatörlüğünde, Konferans Salonunda,

b.      Ömer YILDIZ Yerleşkesinde Prof. Dr. Yavuz ORAN koordinatörlüğünde Toplantı Salonunda,

c.       Yomra Yerleşkesinde Yrd. Doç.  Dr. Levent KALYON koordinatörlüğünde Prof. Dr. Mutasım SÜNGÜN Konferans Salonunda yapılacaktır.

d.      Tören esnasında ders yapılmayacak ve azami öğrencinin törene katılmasına özen gösterilecektir.

TÖREN PROGRAMI

08.30 – 09.04    Atatürk’ün yaşamından kesitler ve müzik dinletisi

09.05                  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

09.10 – 09.40  Prof. Dr. Yavuz ORAN’ın, ATATÜRK, “İnsan, Eğitim ve San’at” konulu konuşması (Ömer Yıldız Yerleşkesi)